このページのリンク

Analysis of taste and aroma / edited by J.F. Jackson and H.F. Linskens.
(Molecular methods of plant analysis (formerly "Modern methods of plant analysis") ; ; v. 21)
(Molecular methods of plant analysis ;)

データ種別 図書
出版者 Berlin : Springer
出版者 New York
出版年 c2002.
大きさ xiii, 269 p. : ill. ; 24 cm.
目次/あらすじ

所蔵情報を非表示

V.21 GF:BOOK.SHELF 471.08/Mo13/v.21 05737722
3540417532

書誌詳細を非表示

一般注記 Includes bibliographical references.
著者標目 Jackson, J. F.(1935-)
Linskens, H. F.(1921-)
件 名 Taste--Molecular aspects.
Smell--Molecular aspects.
Plants--Analysis.
Botanical chemistry.
分 類 NDC:471.08
書誌ID 1000258998
ISBN 3540417532
NCID BA54263211 WCLINK
URL1 Google Book Search

 類似資料