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検索キーワード:(標準分類: 498.53)
該当件数:142件
健康の輪 : 病気知らずのフンザの食と農 / G.T.レンチ著 ; 山田勝巳訳
東京 : 日本有機農業研究会 , 2005.3. - (人間選書 ; 259)
図書 [BA71740408]
厚生労働省国民健康・栄養調査報告 / 健康・栄養情報研究会編
東京 : 第一出版 , 2006.2
図書
東京 : 第一出版 , 2006.11
いま「食べること」を問う : 本能と文化の視点から / サントリー次世代研究所企画・編集 ; 伏木亨編著 ; 山極寿一編著
東京 : 農山漁村文化協会 , 2006.11. - (人間選書 ; 265)
国民栄養の現状 / 健康・栄養情報研究会編
東京 : 第一出版 , 2003.6
東京 : 第一出版 , 2004.6
食と健康に役立つ魚雑学事典 / 成瀬宇平著
東京 : 丸善 , 2000.10
図書 [BA48905686]
国民栄養の現状
東京 : 第一出版 , 1998.9
国民栄養の現状 / 厚生省保健医療局地域保健・健康増進栄養課生活習慣病対策室監修
東京 : 第一出版 , 1999.3
東京 : 第一出版 , 2001.7
食の乱れで、いま日本の子供が危ない / 小林英二著
東京 : 東京図書出版会 , 2001.12
図書 [BA54833524]
東京 : 第一出版 , 2002.5
日本人の栄養所要量 : 食事摂取基準 / 健康・栄養情報研究会編集
第6次改定. - 東京 : 第一出版 , 1999.9
The glycaemic index : a physiological classification of dietary carbohydrate / by Thomas M. S. Wolever.
Wallingford, Oxfordshire, UK : CABI , c2006.. - Cambridge, MA, USA
Functional food carbohydrates / edited by Costas G. Biliaderis, Marta S. Izydorczyk.
Boca Raton : CRC Press , c2007.. - (Functional foods and nutraceuticals series). - (Functional foods & nutraceuticals series.)
日本人の栄養所要量と解説 / 栄養審議会著 ; 国民栄養振興会編
昭和50年改定. - 東京 : 第一出版 , 1975
図書 [BN04583959]
Nutrition in spaceflight and weightlessness models / edited by Helen W. Lane and Dale A. Schoeller.
Boca Raton : CRC Press , c1999.. - (CRC series in modern nutrition). - (Modern nutrition (Boca Raton, Fla.))
図書 [BA47677495]
Terrors of the table : the curious history of nutrition / Walter Gratzer.
Oxford : Oxford University Press , 2005.. - New York
食品と栄養
東京 : 有斐閣 , 1979.3. - (栄養学 ; 1)
図書 [BN00449706]
代謝と生理
東京 : 有斐閣 , 1980.2. - (栄養学 ; 2)
図書 [BN00449852]
栄養学ハンドブック / 栄養学ハンドブック編集委員会編
全改訂版. - 東京 : 技報堂 , 1974
図書 [BN01326202]
新稿栄養概論 / 有本邦太郎著
東京 : 光生館 , 1981
保健栄養学 / 片山洋子,片山真之著
[東京] : 杏林書院 , 1979.8
図書 [BN03609376]
栄養と運動と健康 : 健康の生理人類学 / 今野道勝著
東京 : 朝倉書店 , 1982.3
図書 [BN00325816]
生活の中の栄養学 : 健康に生きる食の知恵 / 豊川裕之著
東京 : 大修館書店 , 1982.4. - (PH選書)
図書 [BN01425995]
からだと食べ物
東京 : 女子栄養大学出版部 , 1979.2
砂糖 / 足立己幸編
東京 : 女子栄養大学出版部 , 1979.7. - (栄大選書)
図書 [BN01571170]
食塩 : 減塩から適塩へ / 木村修一,足立己幸編
東京 : 女子栄養大学出版部 , 1981.11. - (栄大選書)
図書 [BN02319745]
国民栄養の現状 / 厚生省公衆衛生局栄養課編
東京 : 第一出版 , 1981.4
寿命と栄養 / 中川一郎著
東京 : 第一出版 , 1983.5
図書 [BN03268435]
栄養病理概論 / 速水泱著
4訂版. - 東京 : 光生館 , 1983.11
図書 [BN06566892]
栄養生化学 / 内藤博著
東京 : 裳華房 , 1979.2
The nutrition debate : sorting out some answers / [compiled by] Joan Dye Gussow and Paul R. Thomas.
Palo Alto, Calif. : Bull Pub. Co. , c1986.. - Emeryville, Calif. : Publishers Group West
The fat boy's book; : how Elmer lost 40 pounds in 80 days / illustrated by Carl Rose.
[1st ed.]. - New York, : Prentice-Hall , [c1951]
Dietetics simplified; : the use of foods in health and disease, / by L. Jean Bogert ... with laboratory section by Mame T. Porter.
2d ed.. - New York, : The Macmillan company , [c1940]
Nutrition and physical fitness, / by L.Jean Bogert ...
Ed. 2, rev.. - Philadelphia, : Saunders , 1935.
Biochemistry and physiology of nutrition,
New York, : Academic Press , 1953.
Scientific nutrition simplified; : a condensed statement and explanation for everybody of the discoveries of Chittendon, Fletcher,and others.
New York: : F.A.Stokes , [1908]
Recent advances in nutrition, : with particular reference to protein metabolism,/ / by Paul R. Cannon, in collaboration with Earl P.Benditt [and others].
Lawrence, : University of Kansas Press , 1950.. - (Porter lectures series 14.)
Nutrition. -
5th ed. -. - Boston, : Houghton Mifflin , [c1954]. - (Riverside home economics series)
Calcium requirements : report.
Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations and WHO , c1962.. - (FAO Nutrition meetings report series ; ; no. 30). - (FAO nutrition meetings report series.). - (Technical report series (World Health Organization))
Encouraging the use of protein-rich foods / by John Fridthjof, food promotion expert.
Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations , 1962.
Manual of applied nutrition
[3d ed.]. - Baltimore, : Johns Hopkins Press , 1952.
Report / Joint FAO/WHO Expert Committee on Nutrition.
Rome [Italy] : FAO and WHO.. - (FAO nutrition meetings report series. ; no. 32, 42, 49, 56). - (Technical report series (World Health Organization))
Report of the Joint FAO/WHO Technical Meeting on Methods of Planning and Evaluation in Applied Nutrition Programs, Rome, Italy, 11-16 January 1965.
Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations , 1966.. - (FAO nutrition meetings report series ; no. 39). - (FAO nutrition meetings report series.). - (Technical report series / World Health Organization ; no. 340). - (Technical report series (World Health Organization))
The newer knowledge of nutrition; : the use of foods for the preservation of vitality and health, / by E. V. McCollum and Nina Simmonds.
3d ed., entirely rewritten.. - New York, : Macmillan , 1925.
Nutrition and diet in health and disease,
3d ed.. - Philadelphia and London, : W. B. Saunders company , 1940.
Nutrition and diet in health and disease,/ / [by] James S. McLester [and] William J. Darby.
6th ed.. - Philadelphia, : Saunders , 1952.
Food in health and disease; : preparation, physiological action, and therapeutic value, / by Katherine Mitchell and Margaret Cowden Bernard.
5th ed.. - Philadelphia, : F.A. Davis , 1954.
Current research on vitamins in trophology; : proceedings of the Scientific sessions of the eighth annual meeting, the National Vitamin Foundation, Incorporated, New York City, March 4, 1953.
New York, , c1953.. - (Nutrition symposium series ; 7)